In this video, I’m sharing a delicious Greek breakfast bougatsa and fresh orange juice. It’s a yummy, tasty bite that will make your morning (or afternoon) super special!

I’m also talking with Youngjae vibin about tomato jam and delicious Mediterranean food. If you’re looking for some good food videos to watch, be sure to check out this video! I promise you’ll love it!

Please Subscribe and Support my new Gaming YOUTUBE Channel
https://youtube.com/@ChrisGamer630
@ChrisGamer630
https://www.youtube.com/channel/UC8TW-vGxg2VUwNaULNL4t_g
https://www.youtube.com/@Chrisprovi
@Chrisprovi
@Chris ASMR, MUKBANG Food /Talking
https://www.youtube.com/@ChrisASMR-MUKBANG.
Viper: Συνδεθείτε στην κοινότητα Chris Provi and Tom Kouk στο Viber https://invite.viber.com/?g2=AQBGtxy0et1Do1Hxx6dhktW7V4YMD4ZNVe2B8gbAcFoirJXnal5uyDSRuWFX8f0c

For Bussines or anything else my Email: provistalis@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/chris.provi.7
#asmr
#mukbang

45 Comments

  1. Καλησπέρα για χρόνια πολλά σε κάποια βίντεο είχες είχες πού θα κάνεις δίαιτα

  2. Φτάνει χρηστο Φτάνει λίγο λατ πράγματα κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου

  3. Γιατί ρε δεν ξεκουνήθηκες να πας να ανάψεις ένα κερί στον Καρρά;

  4. Χρήστο αν τολμάς δοκίμασε για πρωινό νιφάδες βρώμης με γάλα αμυγδάλου.Θα ήθελα βαθμολογία και τα αντίστοιχα "μμμμμμ".

  5. Χρήστο, τι έκανες στα μαλλιά σου? Αριστερά μπροστά υπάρχει ένα κενό! Τα ξύρισες? 😮

  6. 04:36 Κάτι ουσιαστικό κι ωφέλιμο, θα κάνεις κάποια στιγμή στη ζωή σου; Αλλά ξέχασα, δεν έχεις χρόνο! Για όλες τις υπόλοιπες (ξέρεις εσύ), έχεις όμως! Άσε μας ρε άνθρωπε, μέρες που είναι!

  7. Αν δεν μπορείς να ολοκληρώσεις/συμπληρώσεις ένα 8λεπτο βίντεο, υπάρχει και πιο απλή λύση. Μπορείς να κοιτάς το ταβάνι ή μπορεί απλά να κοιτάς την κάμερα, χωρίς να λες κάτι. Μπορείς ακόμη να μην είσαι καν στο πλάνο. Έτσι κι αλλιώς και που είσαι, δεν κάνει και ιδιαίτερη διαφορά. Τουλάχιστον έτσι, δε θα παίζεις με τη νοημοσύνη και τα νεύρα μας!

  8. 3:28 Ναι, πρόσεχε μην αρρωστήσεις απ'το κρύο και οι αρρώστιες που θα σε βρούν απ'το πολύ φαγητό μην σε απασχολούν. Ψιλά γράμματα… Μυαλό κουκούτσι!

  9. Είμαι η μόνη που δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά απ'όσα λέει; 😂

  10. Μπουγάτσα χωρίς μιλκο δεν κατεβαίνει αυτά είναι πακέτο ❤

  11. γεια σου Χρήστο χρόνια πολλά! δεν μπωρω να καταλάβω κατι….τι νόημα βγαίνει απο όλα αυτά; εμεις σε βλέπουμε που τρως και εσύ περνεις χρήματα….θα μου πεις κάντο και εσύ……εχεις δικιο αν μου το έλεγες…βασικα βαρέθηκα και το σταματαω εδώ.να εισαι καλα και να προσέχεις.

  12. 😮μην κάνεις αστεία με την πείνα..φάε κάτι να σε πιάσει και πάψε πια να κλάνεις απο τον λαιμό😮

  13. Χρησταρα τι στραβή Μόικανα είναι αυτή ρε φίλε δεν ρην πονάς καθόλου ετσι βγαίνεις πάντα στα φρύδια σου ολα 😂😉

  14. Δυνατο πρωινο που μπορει να σε κρατησει μεχρι να τελειωσεις την 12ωρη βαρδια στην δουλεια σου …συνχαρητηρια…οταν πιασεις βαρδια δωσε χαιρετισματα στον καναπε την τηλεοραση και την πολυθρονα αρχοντα …α επισεις την επομενη φορα σε παρακαλω ο χυμος σε βαζο …

  15. Ποιος πιστεύεις θα ήταν ο αντίκτυπος σε έναν επικείμενο αποκλεισμό της διωρυγας του Σουέζ στα διεθνείς χρηματοπιστώτικα ιδρύματα; και με ποιο τρόπο θα καταφέρουν να βγουν αλώβητες οι ναυτιλιακές εταιρίες κολοσσοί;; πιστεύεις θα επηρεαστεί για αρκετό χρονικό διάστημα το εμπόριο τροφίμων στης χώρες της ευρωζώνης;;;

  16. Ώρα για μαθηματικά:
    Ο άνθρωπος έφαγε 3 πογατσες με 1 κανάτα χυμό για 1 πρωινό.Εστω ότι 1 πογατσα ισοδυναμεί με 1 πρωινό και 1 κανάτα χυμό με 4 5 ποτήρια τότε το πρωινό του Χρήστου ισούται με 3,5 πρωινά ενός φυσιολογικού ατόμου! Το λες και challenge ..

  17. Καλά δε σε ενοχλεί ο ήλιος που σε χτυπάει μέσα στο πρόσωπο;;

  18. Λέει ο Χρήστος να προσέχουμε για να μην έχουμε αρρώστιες, ενώ καταβροχθίζει 10000 θερμίδες έτσι απλά για πρωινό 😂😂😂😂😂😮

  19. Χρισταρα σε ακολούθησα και έφαγα το ίδιο πρωινό!! Δεν άντεξα όμως με πήρε το κόψιμο ασταμάτητα, εχεζα και έκανα βόμβες από κλανιές ασταμάτητα, η γυναίκα μου κλείδωσε την τουαλέτα μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως

  20. Ωωωω ρε δίαιτα μπράβο Χρηστάραααα. ΠανΧαζε μηδέν νοημοσύνη. Μπράβοοοοο. Εδώ ήμαστε εμείς συνέχισε. Χρόνια πολλά

  21. Χρήστο πάρε καρέκλα με γιογιό θα σε εξυπηρέτηση πολύ θα αποφεύγεις μετακίνηση σε τουαλέτα

Write A Comment